Öne Çıkanlar feribot Zincirleme trafik Kazası kız öğrenci yurdu Feribot Seferleri İlker Çakır

Naci Kara: AK Partiye geçenler İYİ Parti üyesi değil

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara, AK Parti'nin kendi üyelerini transfer etmek için 50 bin lira teklif ettiğini iddia etti

İYİ Parti üyesi bazı gençlerin AK Partiye geçmesi tartışması devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara, önemli iddiaları bulunduğu bir açıklama yaptı. Kara, AK Parti’ye geçtiği iddia edilen gençlerin İYİ Parti üyesi olmadığını söyledi. Kara ayrıca İYİ Partili gençlerin AK Parti’ye geçmeleri için 50 bin lira teklif edildiği söyledi.

AKP KÖRFEZ'E GEÇMİŞ OLSUN

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara’nın açıklaması şöyle;  “İyi Parti Körfez ilçesinde gayretler sonuç vermiştir. İYİ Parti üyesi ve de Gençlik Kolları başkanlığı iddiasındaki genç ve gençler AKP’ye geçmişler. İYİ Parti kurtulmuştur. AKP Körfez İlçeye geçmiş olsun… Kendilerince başarı olarak telakki ettikleri bu geçişin ahlak dışı bir alışverişten öte bir anlamı yoktur.  Partim açısından hiçbir kayıp söz konusu değildir. Kazançlıyız!

HANGİ MENFAAT

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı olarak, partimize yönelik olarak düzenlenen, basit komplo dolayısıyla Körfez AKP İlçe Başkanı ile Körfez Belediye Başkanına teessüflerimi bildiriyorum. Bu kadar ahlakilikten uzaklaşmanın, nasıl bir karşılığı vardır, bilmiyorum. Bu durum benim din anlayışıma hiç mi hiç uymuyor… Hangi menfaat bu insanları bu denli küçük düşürecek yalancılıklara itibar ettirebilir, anlamıyorum…

MÜRACAAT ETMİŞ BİR TAKIM GENÇLER

Öncelikle belirteyim ki, İYİ Parti üyesi hiçbir genç AKP’ye geçmemiştir. AKP’ye geçtiği iddia edilen gençler İYİ Parti üyesi gençler değildir. İyi Parti’ye üye olmak için müracaat etmiş bir takım gençler olmuştur. Ancak gençlerin araştırılması ve kabulü hususunda gerekli tahkikatlarımız seçim dolayısıyla gecikmiştir.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN PARA TALEP ETTİLER

Özellikle İYİ Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı olduğunu iddia eden ve AKP’ye geçen genç ise, sadece İYİ Parti’ye müracaat etmiş ve üye olmak için sıraya alınmış, ahlak dışı para talebi dolayısıyla üyeliği kabul edilmemiş bir şahıstır. Kendisini gençlik Kollarına atamak hususunda karar alınmış, ancak üyelik araştırması yapılması gerektiği için Gençlik Kolları Başkanlığı askıya alınmıştır. Üye kaydına esas aldığımız araştırmamız; FETÖ, PKK veya başka bir bölücü örgüt üyesi olup-olmadığı hususlarına inhisar etmektedir.  Süreçte bir bayramlaşma yapılmış, ihanet edileceği bilgisi ulaşınca da bayramlaşmaya katılmamışımdır. Daha bu araştırmaları bitirmeden Gençlik Kolları’nı temsil eden başkan yardımcım Mehmet Candemir’den para talep edilmiştir. Mehmet Candemir durumu tarafıma bildirmiş; AKP’nin gençlere 50.000,00 TL teklif ettiğini söylemiştir. Bu duyumum üzerine, İlçe Yönetim Kuruluna müracaatla şahsın üyelik talebinin  reddini  gerçekleştirdik.  Üyelik talebi reddedilen şahsın, onaylanmamış olan Gençlik Kolları Başkanlığı da otomatikman düşmüştür. Üye olmadıkları partiden istifa etmiş olmaları söz konusu değilken, istifa ettikleri yalanına nasılda itibar edilmiş, şaşırmamak mümkün değildir.

BELEDİYEDE ZABITA OLACAK

İhtimal üyeliğini kabul etmediğimizi öğrenmiş olacak ki, hızlı bir davranışla AKP İlçe Başkanı ile Belediye Başkanını da kandırmayı başarmıştır. Ne kadar para vererek- alarak, kendilerince İYİ Parti’yi vurmaya çalıştıklarını bilemem. Ancak süreç takip edildiğinde, malum gencin Körfez Belediyesinde zabıta memuru olarak görevlendirileceği görülecektir. Diğer gençlerden birkaçına da, yaptıkları ihanet karşılığında farklı iş alanlarında iş vereceklerdir.  Gençler kafalarını çalıştırmışlar, önce İYİ Parti saflarında görüntü vermişlerdir. Gençlik Kolları Başkanı olarak kendisini lanse eden genç hiçbir aktivitemizde yanımızda görünmemiş, whatsapp grubuna alınınca da arkadaşlarım tarafından grupta bir AKP ajanı olduğu söylenmeye başlanmıştır.

AHLAKSIZLIKTA SINIR TANIMAYAN KİTLE

AKP İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı, zafer kazanmış kahramanlar edasıyla yanlarına aldıkları üç-beş gence sağladıkları avantajlarla poz vermeyi kazanım olarak görebilirler. Ancak insani değerlerini nasıl kaybettiklerini zaman içerisinde anlayacaklardır. Hayrettin Karaman’ın fetvalarına uygun olarak, bu yanlışları savaş ganimeti olarak da görebilirler. Seçimi savaş olarak gören din aleyhtarı anlayışın yolsuzlukları da hırsızlık olarak görmediklerini biliyoruz. Bu hamleyi bir işaret olarak kabul ediyorum. Satın alabilecekleri başka insanların da aramızda olabileceğini, ahlaksızlıkta boyut tanımayan satıcıların ve alıcıların faaliyetlerine devam etmelerini salık veriyorum. İmkan da var fırsat ta. Çalıştıkça oluyor nasıl olsa… Toplumda itibar görmeyecek ahlaka mugayir halleri gösterenlerin yerle bir olacağı, demokrasinin yeşereceği günleri bekliyoruz inşallah!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263