banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Gençler Bıyık’a Güveniyor

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarında gençlere ayrı önem veriyor. Her fırsatta Darıcalı gençlerle çay sohbetlerinde bir araya gelen Bıyık, Nenehatun Mahallesi gençleriyle buluşarak gençlere yönelik projelerini anlattı. Projeleri oldukça beğenen gençler, Bıyık’a güvendiklerini ifade ederek sonuna kadar destek sözü verdiler.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlerle sürekli bir araya gelerek fikirlerini alıyor ve projelerini anlatıyor. Gençlere her zaman önem vereceğini ve önceliklerinin gençler olacağını ifade eden Bıyık, Darıca’da aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olduğunu ifade ederek üzerindeki sorumluğun farkında olduğunu söyledi. Nenehatun Mahallesinde gençlerle buluşan Bıyık, gençlerle çay içip sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELER

Darıca’da gençlere yönelik projeleri de anlatan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da spordan kültür ve sanata birçok alanda gençlere yönelik projeler hazırladık. Özellikle gençlerimizin sporla daha çok ilgilenmesini istiyoruz. Kapalı spor salonları inşa ederek gençlerin farklı spor dallarından ücretsiz faydalanmasını sağlayacağız. Nenehatun’daki spor sahasını yenileyeceğiz ve Darıca’ya yakışan modern bir spor köyü kuracağız. Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa askeri alandaki millet bahçesinde gençlik kampı, izcilik kampı gibi tesisleri hayata geçireceğiz. Gençlerimiz için önemsediğimiz ve üzerinde durduğumuz diğer bir konuda işsizlik konusu olacak. Belediye bünyesinde İstihdam Masası kuracağız. Profesyonel ve uzman ekibimizle işçiyle işveren arsında köprü olacağız. İŞKUR ve OSB’lerle ortak hareket ederek gençlerimizin iş sahibi olmasını sağlayacağız ve Darıca’daki işsizlik oranını en aza indirmek için çalışacağız. Darıca’da belediyemizin çok güzel sosyal tesisleri var. Buradaki fiyatları yeniden düzenleyerek gençlerimizin ve bütün Darıcalı hemşerilerimizin sosyal tesislerden daha fazla faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Bıyık, talep ve önerileri de dinledi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın gençlik için düşüncelerini ve projelerini oldukça beğenen gençler de AK Parti’ye Bıyık’a sonuna kadar destek olma sözü verdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263