Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Üzülmez'den anlamlı ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Ayı münasebetiyle KEREM tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak engelli çocuklarla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni (KEREM) ziyaret etti. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif münasebetiyle KEREM tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğine katılan Başkan Üzülmez, çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

ÜZÜLMEZ’DEN SOSYAL SORUMLULUK

Başkan Hüseyin Üzülmez sosyal belediyecilik anlayışıyla sosyal sorumluluk hizmetlerini toplumun her kesimiyle buluşturmaya devam ediyor. Kartepe’de hizmet veren rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ziyaret eden Başkan Üzülmez, engelli çocuklarla güzel bir gün geçirirken gölge oyunu gösterisine de eşlik etti.

ATLA TERAPİ MERKEZİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “KEREM tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında engelli çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızın hepsi özeldir. Burada engelli çocuklarımıza gereken destek ve hizmet verilmektedir. Bizlerde sosyal belediyeciliğin gereği olarak çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet edilmesi noktasında gereken desteği veriyoruz. Engelli çocuklarımızın eğitimlerine katkı veren bir çok projemizi hayata geçirdik. Bu projelerden en önemlisi Atla Terapi Merkezi’dir. Bu merkezimizde engelli çocuklarımıza atla terapi uygulamaları kısmen başlamıştır. Sadece Kocaeli değil, çevre illerden de engelli çocuklarımız faydalanacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263