Öne Çıkanlar Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Dadaşlar, Herfene Geceleri’nde bir araya geldi

Kocaeli Erzurumlular Derneği her yıl düzenlenecek “Herfene Geceleri” etkinliklerinin ilkini dernek binasında gerçekleştirdi

Kocaeli Erzurumlular Derneği her yıl düzenlenecek “Herfene(Ortaklaşa getirilen malzeme ile yapılan yemek ve eğlence) Geceleri’nin” ilkini Derince’de yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği binasında düzenlediği etkinlikle başlattı. Herfene gecesinde davetlilere yöresel tatlar çeçil peyniri, kete, tereyağı ve bal ikramı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe CHP Derince Belediye Başkan Adayı ve Kocaeli Barosu önceki dönem başkanı Sertif Gökçe, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, dernek yöneticileri, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. 

AŞIKLAR ATIŞTI

Program şarkıcı İbrahim Deniz seslendirdiği türküler ile başladı. Ardından Osman Nuri Koçak’ın seslendirdiği şiirler ile devam etti. Sonrasında yöresel tatların davetlilere ikram edilmesinin ardından Ozan Taner Öztürkoğlu ve Ozan Nejdet Kuyumcu’nun aşık atışmaları ile devam etti. Gecede davetliler tarafından en çok beğenilen anlar ise iki ozanın atışmaları oldu. Davetlilerin hoş vakit geçirdiği gecede hemşeriler hep bir ağızdan türküler söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263