Öne Çıkanlar Kutsal kur Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu şantaj

Türk Ocaklılar Bursa'da Ülke gündemini konuştu

Genel Başkan Prof. Dr. Mehmet Öz başkanlığında bursada biraraya gelen Türk Ocaklılar 2017 yılının son bölge toplantısında Türkiyenin temel meselelerine çözüm önerilerini konuştular.

Kocaeli şubesini temsilen şube başkanı Yücel Alpay Demir 'in katıldığı toplantıda Türkiye’nin “ beka, eğitim, enerji, ekonomi, din ve toplum” meseleleri üzerinde duruldu.

Bursa şube başkanı prof.dr. Selçuk Kırlı' nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Bu coğrafyada ayakta duramak için çok güçlü bir Orduya, Güçlü bir Eğitim sistemine ve Güçlü bir Ekonomiye ihtiyaç olduğuna değinildi.

15 temmuz hain darbe girişimine kadar devletimizin kurumlarına sızılarak kadrolaşıldığına, güvenin zedelendiğine, yıpratıldığına ve devletin ve milletin bekasına kast edildiğine değinildi.

Ayrıca, bir daha böyle hain sızmalar olmaması için ehliyet ve liyakat sistemine göre kadolaşmaya gidilmesinin köklü ve kalıcı bir eğitim sisteminin adil ve yetenekleri ön plana çıkaran bir sınav sistemi ile pekiştirilmesinin önemine değinildi.

Milli meselelerde siyasi görüş farklılıkları bir kenara bırakılarak dış tehditlere karşı bir yumruk gibi olmanın önemine değinilen toplantıda, 4.Süper güç adayı varsa bu Türkiye’den başkası değildir, 300 milyonluk Türk Dünyası ile Dilde, Fikirde ve İşte birlik sağlanırsa, yurt içinde de ötekileşme ve adalet gibi önemli sorunlar çözülür ise bu coğrafyada Türk Milletine rağmen hiçbir plan yapılamaz ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263