Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Yeniden Yücel Alpay Demir

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi 16. Olağan Kongresi, Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Yücel Alpay Demir tekrar başkan seçildi

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nin 16. Olağan Kongresi, Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Salonu’nda gerçekleştirildi. 189 üyesinin bulunduğu Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nde kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Yücel Alpay Demir tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrenin divan başkanlığını Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm yaparken, kongrede 7 kişilik yönetim kurulu üyesi, 3 kişilik denetim kurulu üyesi ve 3 kişiden oluşan üst kurul delegeleri seçildi. Ayrıca kongrenin gündemin yer alan maddeyle birlikte başkanlık süresi 2 yıldan 3 yıla uzatıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kongreye Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İYİ Parti Kurucular Kurulu ve MKYK üyesi Ruhittin Sönmez, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Zafer Mutlu, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, STK temsilcileri ve Türk Ocağı Kocaeli Şubesi üyeleri katılım sağladı.

‘SİZLERE HESAP VERMEYE GELDİK’

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut başkan Yücel Alpay Demir, “Türk Ocakları Kocaeli Şubesi olarak üçüncü defa sizlere hesap vermeye geldik. Görev başladığımızdan bu yana Türk Ocağı’nın faaliyetlerini faydalı bulan içerde ve dışarda yaptığımız tüm faaliyetlerimize izin veren Valiliğimize ve Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz. Emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere her şartta destek veren basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Türk Ocakları için çabalayan emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK DEVLET VE TEK DİL’

Konuşmasının devamında Demir, “Türk Ocakları herkesin bir araya geldiği millet olma özelliği yansıtan bir yegane yapıdır. Göründüğümüz gibi olmaya olduğumuz gibi görünmeye gayret ettik. Yönümüzü tamamen gençlere dönerek biz orta yaşlıların enerjisini tecrübelerini aktarmak için mücadele ettik. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek dil anlayışıyla hareket ettik. Hamdolsun hiçbir zorluk hiçbir yokluk yaşamadık. Büyüklerimizden ne öğrendiysek gençlerimizi de onu öğrendik. Bundan sonra gençliğe ve Türklüğe hizmet veren her oluşumun içerisinde olacağız. Bizler Türk milliyetçileri olarak her türlü tehlikeyi önceden gören tedbir alma görevimizi bundan sonrada devam ettireceğiz. En iyi bildiğimiz işi yani Türk milliyetçiliği görevimizi sizlerle ve tüm vatandaşlarımızla uygulayacağız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yönetim Kurulu Listesi

Yücel Alpay Demir, İsmail Yıldızdoğan, Sezin Türkkal, Emel Koçoğlu, Taner Çetinkaya, Mustafa Arha, Bigman Çakman

Denetim Kurulu Listesi

Hanife Akyayla, Tuğrul Gök, Ayşegül Can

Üst Kurul Delegeleri

Süleyman Pekin, Yaşar Şanlı, Mustafa Eren Elmalı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263