Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Kızımızı, Kına Gecesi yapmadan göndermedik

KO-MEK kursiyerleri, İzmir’e gelin giden Melike için kına gecesi düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim kursları büyük ve güçlü bir aile olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Kursiyerler, İzmir’e gelin giden KO-MEK kursiyeri Melike Altun için sürpriz bir kına gecesi düzenledi. Bindallı giyen ve eline kınası yakılan genç kursiyer bu anlamlı sürpriz karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.

KINA GECESİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Köseköy Kurs Merkezi’nin Pasta Çırağı kursiyeri olan Melike Altun, bir süredir evlilik hazırlıklarını sürdürüyordu. Evlilik nedeniyle İzmir’e yerleşecek olan Melike’ye kurs merkezinde arkadaşları ve usta öğreticisi sembolik bir kına gecesi düzenlemeye karar verdi. Organizasyon için tüm hazırlıklar yapıldı. Kına gecesinin olmazsa olmazı olan kına ve bindallı da Melike gelin için hazırlandı.

YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE

Ders için sınıfına giren Melike Altun’u kursiyer arkadaşları “Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar” türküsü ile karşıladı. Bindallısını giyen Melike gelinin eline, arkadaşları tarafından alınan çeyrek altın konularak, kınası yakıldı. Oldukça duygulanan Melike Altun gözyaşlarını tutamadı.

KO-MEK’İ ASLA UNUTMAYACAĞIM

KO-MEK’in hayatında önemli bir yeri olduğunu söyleyen Melike Altun, kendisi için hazırlanan kına gecesinin hayatının en güzel anılarından biri olacağını söyledi. Evlenerek İzmir’e gideceğini ancak KO-MEK’i asla unutmayacağını söyleyen Melike, “KO-MEK’te pasta çırağı branşında eğitim aldım. Burada çok güzel şeyler öğrendim. Eğitimin yanı sıra üzüntüyü, sevinci paylaşmayı, birine yardım etmenin sevincini yaşadım. Şimdi giderken, tüm bu güzellikleri de yanımda götürüyorum. Ama Kocaeli’ne geldiğimde mutlaka KO-MEK’i, usta öğreticilerimi ve arkadaşlarımı ziyaret edeceğim. KO-MEK’i asla unutmayacağım” dedi.

ÇOK MUTLU OL MELİKE

Melike kendisi için düzenlenen kına gecesi için usta öğreticileri ve arkadaşlarına teşekkür etti. KO-MEK kursiyerleri de İzmir’e gelin verdikleri arkadaşları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek kendisine mutluluklar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263