Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

TEFOD'dan fotoğraf eğitimi

Tekirdağ Fotoğraf Derneği(TEFOD) tarafından temel fotoğrafçılık eğitimi verilecek.

TEFOD kurucu üyesi Güven Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ Fotoğraf Derneği'nin 2012 yılında kurulduğunu ve kısa zamanda 81 üyeye ulaşarak, fotoğraf adına güzel işler başardığını söyledi.

Çelik, dernek olarak sergiler, geziler, fotoğraf eğitimleri düzenlemenin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak katkıda bulunup fotoğraf sanatının sevilmesine katkı sağladıklarını ifade ederek, "Dernek olarak Tekirdağ'ın tanıtılması konusunda da kurumlarla gönüllü olarak çalışma yürütüyoruz. Bunların yanı sıra fotoğrafçılık eğitimleri düzenleyerek daha fazla kişiye fotoğrafçılığı sevdirmeyi hedefliyoruz. Bu yıl da 19 Eylül'de kendim ve derneğin tecrübeli fotoğraf eğitmeni Turhan Durukan ile derneğin 13. temel fotoğraf eğitim kursunu açacağız." dedi.

Fotoğraf sanatına katkı sunacak herkesi kursa beklediklerini belirten Çelik, "Eğitimlere Tekirdağ ili ve çevresinden fotoğrafseverler katılabilir. İlimiz ve çevresinde fotoğraf çekmeyi seven, fotoğrafa gönül veren arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Eğitimlerde 6 hafta boyunca fotoğraf makineleri ve temel fotoğrafçılık ile ilgili konularda teknik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitim de vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263