Öne Çıkanlar kız öğrenci yurdu feribot Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri İlker Çakır

AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne doğru

BALIKESİR (AA) - Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, "AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş, bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır." dedi.

İl teşkilatında Gençlik Kolları Muhammed Zahit Bayram ve Kadın Kolları Başkanı Şule Gülenç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Demiraslan, kongrede AK Parti'nin büyüyerek ve güçlenerek çıkacağını söyledi.

Bu kongrenin yeni dönemin bir anlamda manifestosu olacağını ifade eden Demiraslan, 6. Olağan Büyük Kongrelerini demokrasi şöleni içinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Kongreyle partinin, içinde bulundukları bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacağını aktaran Demiraslan, şöyle devam etti:

"AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş, bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki, bu kutlu davanın neferleri olarak bizler, siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil bir görev ve sorumluluk addediyoruz.

Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim, bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan, hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da, bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263