Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Meral Akşener’den canlı yayında seçim tahmini

İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, 'Ben seçimde ikinci tura kalıyorum. Bunu hem anketler söylüyor hem de meydan söylüyor. ifadelerini kullandı.

İşte İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in açıklamalarından satır başları;

Medyada bir karartma olduğunu biliyorum, eğer medyada görübnemiyorsanız başka yol buluyorsunuz, halka gidiyorsunuz. Yazılı basında yoksanız bile o şehir sizi konuşuyor. Öyle bir yolla bu işi çözüyorsunuz. Siyasetçi bir yol bulur.

(Fatih Altaylı'nın "Eskiden AK Parti'liler kendilerini Türkiye'nin zencileri olarak görüyordu. Şimdi siz mi oldunuz" sorusu üzerine) Evet biraz öyle oluyor.

ABD'li bir siyahi siyasetçi iki kat fazla çalıştığını açıklamıştı. Biz de iki kat fazla çalışıyoruz. İç Anadolu'da da saha gözlemi ve anket sonuçlarında şaşırtıcı ilgi var. Adana'da, Hatay Samandağı'nda gördüğüm ilgiden çok mutluyum. Teşekkür ediyorum.

FETÖ İDDİALARI

Bu iki buçuk yıldır bana söyleniyor. MHP'de aday olduğum zamandan başlayan bir süreç bu. Siayasetçi kılıkllı insanlar devamlı dedikodu yaptılar. İftira haline geldi. Elinde bilgi belge olanlar derhal savcılığa başvursunlar. İftiraları ispatlayaman şerefsizdir. Onlar şerefiz olarak geziyorlar. Herkes emrinizde verin talimatı tutuklasınlar ben kimim ki. Bizim teşkilatımızda FETÖ'den tutuklanan yoktur. Kim bana FETÖ'cü diyorsa bilin ki o kriptodur. FETÖ'cüler ile mücadele etmiş ağır ceza hakimi arkadaşımız Hakbankası ile ilgili bir tweet attı, Halkbankası itibarı sarsıldığı gerekçesi ile davacı oldu, şimdi tutuklu.

''DAMADI FETÖ OKULUNDAN MEZUN, BANA FETÖCÜ DİYORLAR''

FETÖ mücadelesi yapıldığı iddia ediliyor. Habire aldatılan arkadaşlar teflon tava gibi üzerine bir şey yapışmayacağını zannediyorlar. Şimdi bu teflon tavayı atma vakti geldi, çizilmeye yapışmaya başladı. Tayyip Bey'in damadı FETÖ okulunadn mezun aynı zamanda bakan. Bir taraftan FETÖ mücadelesi yapılıyor bir taraftan Meral Akşener FETÖ'cü deniyor, her şey ortada.

GÜL'ÜN ADAYLIK SÜRECİ

Sayın Gül ile ilgili bir menfi düşüncem yok. Sayar ve severim. İlan ettiğim adaylığımı geri çekmeyeceğimi söylemiştim. Ama Sayın Gül'ün Saadet Partisi'nin adayı olmasını isterdim. Ben netice itibariyle yüz bin imza ile aday oldum. Eğer milletimiz bu imzaları vermeseydi, aday olmayacağımı da ilan etmiştim. Millete olan güvenim beni mahcup etmedi.

15 TEMMUZ VE ERLERİN YARGILANMASI

Bu çocuklar daha beş günlük er, siz de askerlik yaptınız, komutanı hadi şuraya deyince ne diyebilir? Mehmet hapiste komutanlar ne yaptı, bu işlerin sorumluları nerede? 18 yaşında insan bilir mi bunu? Silah mı çekmiş hayır. Bu çocuklar devlete emanet edilmiş. Kendilerine emanet edilen çocukları ziyan ettiler.

KERİM ÇORAKLIK'IN TUTUKLANMASI

Ankara il başkanlığının resmi sigortalı çalışanı. Kerim, Benim de tanıdığım sevdiğim bir genç. Kerim, 17-25 Aralık'tan sonra sayın Bahçeli'nin sözlerini tweet haline getirdiği için hapiste. 33 arkadaşımız 15 Temmuz'dan sonra deneme üzerinde tutuklanmıştı. Özel kalem müdürlüğünü arayıp bu arkadaşları bırakın alın beni dedim. FETÖ'cü arayan nereye bensupsa oraya baksın liderlerini görürler. Başkan yardımcılarını görürüler.

Erdoğan benden korkutuğu için beni muhatap olmuyor.

İKİNCİ TURA KALIYORUM

İlk turda göreceksiniz ki seçmen sağ duyulu, irfanı yüksektir. Ben seçimde ikinci tura kalıyorum. Bunu hem anketler söylüyor hem de meydan söylüyor. Anket durumlarımız çok iyi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ İLE ANISINI PAYLAŞTI

Sayın Selahattin Demirtaş, Sayın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde partilerimizin görevlendirmesiyle ben meclis başkan vekiliydim o da HDP'nin grup başkan vekiliydi; biz Çin'e gittik. Selahattin Demirtaş döndü bana dedi ki, ‘Sayın Başkan, senin polislerin beni hukukta okurken bir dövdüler bir dövdüler' ‘kaç tarihinde' dedim; ‘1987' dedi. ‘Ben o zaman Kocaeli'nde henüz doktorasını yapmaya çalışan bir şahıstım.

PARA NEREDEN GELİYOR?

Arkadaşlarım bana hadi parti kuralım dedi. Parti kurmamız lazım dediler. Parti merkez binamızı kendimizin sanıyorlar bina bizim değil kiralıktır. Özel uçakla gezdiğim söyleniyor öyle bir şey yok. Bilet alıp normal uçakla gidiyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263