Öne Çıkanlar Kutsal kur Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Mustafa Ercan, Mermercileri bir araya getirdi

Muğla Mermerciler Derneği yönetim kurulu ve dernek üyeleri Demircioğlu Park Hotelde bir araya geldi. Yemekli yapılan toplantıya, Muğla Defterdarı Veysel Sezgin, Dokuz Eylül Üniversitesinden Prof.Dr.Faruk Çalapkulu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Prof.Dr. Mehmet Marangoz, Muğla Memerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ve derneğe kayıtlı üyeler katıldı.


Yemeğin ardından yapılan toplantıda, sektörde yaşanan maliyet artışları ve özellikle ihracat pazarlarında yaşanan sorunlar tartışıldı.

Muğla beyazının ucuza satılmaması için ne gibi önlemler alınacağı tartışıldı. Birlik olarak pazarlama stratejilerinin oluşturulması, çok fazla üretim yapılmaması, ocaklarda çıkan molozların mümkün olduğu kadar azaltılması ve taşın ucuza gitmemesi için ortak bir şirket kurularak değerlendirilmesi gibi konularda görüş birliğine varıldı.


Prof.Dr. Faruk Çalapkulu, toplantıda “Doğaltaş Ekonomisi ve Pazarlama Teknikleri” konulu bir sunum yaptı. Prof.Dr. Mehmet Marangoz da pazarlama stratejileri konusunda üyelere bilgi verdi.


Geç saatlere kadar süren toplantıda bu konuların tekrar değerlendirilmesi için üyeler ile yeniden bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263