banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Bıyık, her kesime projelerini aktarıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesindeki projeler büyük ilgi görüyor

Darıca’da yaşayan herkesi ilgilendiren ve 7’den 70’e toplumun her kesimine dokunan projelere ağırlık veren Bıyık, açıklamalarında projelerinin merkezinde insanın olduğunu vurguluyor. Amacının vatandaşların hayatını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Bıyık, “Darıca’da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım. Kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engelli kardeşlerimizden öğrencilerimize kadar toplumun her kesimini kapsayan projelere yer verdik” dedi.

HERKESE DOKUNAN PROJELER

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesindeki projelerin yer aldığı broşürler, partililer tarafından Darıcalılara dağıtılırken vatandaşlar da projeleri ilgiyle takip ediyor. Kahvehanelerde ve işyerlerinde Bıyık’ın projelerini inceleyen Darıcalılar, spordan kültür sanata, altyapı ve üstyapıdan vizyon projelere kadar birçok önemli projenin olduğu beyannameyi oldukça beğendiklerini söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263