banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Büyükgöz: Hedefimiz gönül belediyeciliği

AK Parti'nin siyasi hayata geçtiği kadrolarda Bismillah diyen birisiyim. Yani AK Parti belediyeciliğine seçim dönemi itibari ile ülkemiz 2004 de kavuşmuş oldu. O dönemde de Gebze'ye başladık ve hizmetleri en iyi şekilde vermeye çalıştık. 

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, ilçe yönetimi ve partililerle sohbet etti. Ziyarette İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükgöz'e yönetimi adına çiçek takdim etti.

AYAR: GEBZE'YE HAYIRLI OLSUN

Büyükgöz'e adaylığı hayırlı olsun diyen Ayar, "Sayın başkanımız daha önce de belediye başkan yardımcılığı yapmış, Gebze'yi ve sorunlarını bilen ve oldukça tecrübeli. Seçildiği takdirde Gebzemizi daha da ileri taşıyacağına inanıyoruz. Biz seçime hazırız. İnşallah güzel sonuç alacağız" dedi.

YAMAN: GEBZE İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise Büyükgöz'ün Gebze için kazanç olduğunu belirterek, "Başkanımız ile daha önceki dönemde birlikte çalıştık. Gebze Belediyesi'nde sayın Büyükgöz başkan yardımcısıyken beraber çalışma imkanımız oldu. Kendisi oldukça bilgili, donanımlı ve tecrübeli. Gebzemize çok büyük hizmetleri olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

BÜYÜKGÖZ: HEDEFİMİZ MİLLETİMİZE HAKİM DEĞİL HİZMETKAR OLMAK

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

AK Parti'nin siyasi hayata geçtiği kadrolarda Bismillah diyen birisiyim. Yani AK Parti belediyeciliğine seçim dönemi itibari ile ülkemiz 2004 de kavuşmuş oldu. O dönemde de Gebze'ye başladık ve hizmetleri en iyi şekilde vermeye çalıştık. Sayın vekilimiz de ifade etti ben belediyeciğim, benim mesleğim şehir ve bölge planlama. Ülkenin bir çok yerinde, bir çok belediyeye, belediye başkanına danışmanlık, belediyelere danışmanlık, belediyelere proje üretmek. Dolayısıyla bizim fiziki proje üretme anlamında her hangi bir sıkıntımız olmayacak inşallah. 

Bu bir bayrak yarışıdır. Adnan başkan ile 5 yıl boyunca meclis üyesi olarak çalıştık. Daha sonra kendisi belediye başkanı oldu. Bayrak, sancak devir teslim olur, bugün biz gideriz yarın başkası gelir. Sonuçta sayın başkanımızın ifade ettiği gibi bizim asli hüviyetimiz millete hakim değil hadim olmak, hizmetkar olmak. Biz hizmetkar olma konusunda elimizden gelen gayreti gösterip en iyi şekilde gönüllere hitap etme konusunda mutlaka mücadelemiz olacaktır. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın şemsiye olarak koyduğu tevazu, samimiyet, gayret şemsiyesi altında ahlaki ve manevi değerlerle yüklü bir anlayışla gönül belediyeciliğini inşallah bu dönemde hayata geçirmeye çalışacağız. 

Gönüllere inmeye, gönüllere hitap etmeye çalışacağız. Çünkü fiziki hizmetler bizim için son derece basit. Önemli olan kalp kırmadan, gönül kırmadan asli olan hedefi gönül belediyeciliğini yerleştirmek, insanların bir hoş sada bıraktı da gitti diyebileceği bir seviyeye ilçemizi taşımak olacaktır. Bu duygularla inşallah işe başlayacağız. İnşallah hep beraber fikir birliğiyle, el birliğiyle ve gönül birliğiyle bu hizmet yarışını süre sona kadar kullanmaya çalışacağız. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 

Anahtar Kelimeler:
Zinnur Büyükgöz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263