Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Kocaman, “Hep birlikte Kartepe’yiz”

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, “Farklı yaşayış biçimlerimizle farklı kültürlerimizle hep birlikte biz Kartepe’yiz” dedi

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, ilçe yöneticileriyle birlikte Ketenciler Çerkes Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Candemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman “Farklı yaşayış biçimlerimizle farklı kültürlerimizle hep birlikte Türkiye, hep birlikte Kartepe’yiz” dedi.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Ketenciler Çerkes Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Candemir “Kültürümüzü yaşatmak için bu derneği kurduk. Kuruluşundan bu yana dernek üyelerimize gereken imkânları sağlıyoruz. Dernek bünyesinde açtığımız kurslarda eğitimlere 14-73 yaş arasında kursiyerlerimiz var. Kültürümüzü genç nesillere aktarıyoruz” şeklinde konuştu.

DAHA GÜZEL GÜNLERE

“STK’lar bizlerin zenginliğidir” diyen Belediye Başkan adayı Kocaman “Kartepemizde STK’ların sayısının fazla olması bizlerin zenginliğidir. Kültürümüz o kadar zengin ki bunların en iyi şekilde korunup gelecek nesillere aktarılması çok önemlidir. Ketenciler Çerkes Kültür Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgim vardır. Yeni dönemde Kartepemiz için kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktık. Sizlerin desteği ile Kartepemizi daha güzel günlere taşıyacağız” açıklamasında bulundu.      

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263