Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Koray Aydın’dan, Ermenek Belediye başkanı Atilla Zorlu’ya Övgü

25 Ekim Pazar günü İYİ Partinin 3. Kuruluş yıldönümü törenleri sırasında Foça’da bir araya gelen Koray Aydın ve Atilla Zorlu yarım saat süren bir görüşme yaptı.

KAPIM ATİLLA BAŞKANA 24 SAAT AÇIK

İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Koray Aydın “Atilla Zorlu Ermenek gibi Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birisinde partimize belediye başkanlığı kazandırdı, 31 Mart 2019 tarihinden itibaren Atilla başkanımızın çalışmalarını özellikle takip ediyor çalışmalarını çok beğeniyorum, Bu süreçte Genel merkez olarak bizde kendisine yardımcı olacağız, Atilla Başkana kapım 24 saat açık, Partimiz Kurultayını henüz tamamladı, Önümüzdeki günlerde ilk fırsata Ermenek ilçesine giderek kendisini ziyaret edeceğim, Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ERMENEK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ

Ermenek Belediye başkanı Atilla Zorlu’da “Genel başkan yardımcımız Koray Aydın bizim en büyük destekçimiz, kendisinin başarıları ile gurur duyuyoruz, Ermenek’te daha başarılı olmak adına gecemizi gündüze katarak çalışıyoruz, Şahsıma gösterdiği ilgi ve alaka içinde Genel başkan yardımcımıza saygı ve sevgilerimizi iletiyorum, Genel başkanımı z Meral Akşener’e layık olabilmek adına bundan sonra daha çok çalışacağız” diye konuştu.

31 MART'TA SEÇİMİ YÜZDE 55 İLE KAZANDI

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçime İYİ Parti’nin Ermenek belediye başkan adayı olarak katılan Atilla Zorlu seçimde yüzde 55.28 oran ile seçimi kazanırken AK Parti belediye başkan adayı Uğur Sözkesen yüzde 37.03 oy alabilmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263