Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Sibel Gönül’den gönül sohbetleri

AK Parti İzmit Belediye Başkanı Mimar Sibel Gönül, esnaf ve hastane ziyaretleri yaparak vatandaşlar ile gönül sohbetleri gerçekleştirdi.

AK Parti İzmit Belediye Başkanı Sibel Gönül, İstiklal Caddesi’nde bulunan mağazaları gezerek esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların halini hatırını sordu. Yapılan ziyaretlerde Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Gönül, İzmit SEKA Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliniği’ni ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ESNAF BAĞRINA BASTI
İstiklal Caddesi esnafları, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ü bağrına bastı. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından sıcak bir karşılama ile karşılaşan Gönül, mağazada ve sokakta gördüğü herkes ile el sıkışıp sohbet etti. Oldukça renkli bir ziyaret turu gerçekleştiren Gönül, esnaf lokantasına girerek döner kesti ve hazırladığı porsiyonu vatandaşlara ikram etti.

HASTALARI UNUTMADI
Esnaf turunun ardından İzmit SEKA Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliniği’ni ziyaret eden başkan adayı Gönül, hastane Başhekimi Kıvanç Tunç’tan bilgiler aldı. Vatandaşlara tek tek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Gönül, samimi sohbetlerin ardından hastaneden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263