Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri

Yıldırım: “İlk günkü aşkla hazırım”

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı, 87. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi’nde siyasi çalışmaları değerlendirme imkanı buldu.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe teşkilat üyelerinin yanında toplantıda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da hazır bulundu.

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel’deki teşkilat çalışmalarının sadece Kocaeli’ye değil, tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde ilerlemesinden ötürü tüm teşkilat mensuplarına ve AK Parti ailesine teşekkür etti. Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, öncelikle AK Parti Ailesine ve çalışmalarına her zaman destek veren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN YILDIRIM SEÇİMLERE HAZIR
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 87. Daraltılmış İlçe Meclis Toplantısındaki konuşmasında yaklaşan yerel seçimleri konu aldı. 2019 yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı Adayı olacağını bildiren Başkan Yıldırım, “Bu nasip işidir. Öncelikle Allah’ın daha sonra parti büyüklerimizin ve halkımızı kanaati ile verilecek olan Belediye Başkanlığı görevine ilk günkü aşkla hazırım dedi.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263