Öne Çıkanlar Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) doktor ataması Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Ege Bölgesi eroin

Zeybek, “Biz sizin dertlerinizle dertleniyoruz”

Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulunan Milletvekili Emine Zeybek, “Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Biz sizin dertlerinizle dertleniyoruz” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti Kandıra Teşkilatı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, SKM programları kapsamında çeşitli temaslarda bulundu. Zeybek ve Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ilk olarak Kandıra F Tipi Cezaevi Lojmanlarında ikamet eden infaz koruma çalışanları ve ailelerini ziyaret ederek, yerel seçim sürecinde destek istedi.

HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Zeybek ve Turan sonrasında Kocakaymas Mahallesi Kayıplar Köyü’nü ziyaret ederek burada hem kahvehanede vatandaşlar ile buluştu hem de kadın kollarının düzenlediği programda köy sakini hanımların konuğu oldu. Mahalle muhtarı Musa Acar’ın da hazır bulunduğu ziyaretler esnasında bir konuşma yapan AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, “Gerek merkezimizde gerekse köylerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kandıra'mızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız demiştik. İnşallah sizlerin de katkılarıyla ilçemizi hizmet dolu bir beş yıl bekliyor” dedi.

KOCAELİ’YE GELEN KALIR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek da yaptığı konuşmada kentimizin ülke genelindeki önemine vurgu yaparak “Kocaeli her yönden yaşanılabilir, tercih edilen bir şehir. Burada tarımdan sanayiye, dağından denizine kadar tüm imkanları bulabilirsiniz. Bu yüzden Kocaeli’ye gelen kalır, gitme ihtiyacı hissedilmeyen bir şehir burası” dedi. 2004 yılından beri İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında Kocaeli’nin dört bir yanının hizmet ağlarıyla örüldüğünü belirten Zeybek, önümüzdeki süreçte Cumhur İttifakı çatısı altında bu başarının süreceğini ifade etti.

CUMHURBAŞKANIMIZA DURUMU İLETTİM

Kandıra’da Adnan Turan ile birlikte projelerle dolu beş yıllık yeni bir sürecin daha başlayacağını belirten Zeybek, “Kandıra’mız için hepimizin önemli çabaları var. Mehmet Kazım Dinç Devlet Hastanesi'nin mecburi hizmet alanına dahil edilmesi noktasında Sağlık Bakanımız ile görüştüm. Yine Kandıra yolumuzla ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a durumu ilettim. Cumhurbaşkanımız sağ olsun konuyla yakından ilgilendiler. Hepimiz Kandıra’ya katkı sunmak için gayret ediyoruz. Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Biz sizin dertlerinizle dertleniyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263