Öne Çıkanlar feribot Zincirleme trafik Kazası kız öğrenci yurdu İlker Çakır Feribot Seferleri

Çocukların at binme keyfi

 Bilecik Belediyesi ile Türkiye Jokey Kulübü iş birliğinde Pelitözü Göleti'nde gerçekleştirilen "Midilli Atları Pony'lerle Buluşuyor" etkinliğiyle çocuklar at binmenin heyecanını yaşadı.

Pelitözü Gölpark'ta çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla yapılan etkinlikte 12 yaş altı çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kulüp çalışanlarınca at binme eğitimi alan çocuklar, Midilli cinsi atlarla tanışma fırsatı buldu. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte, boyama gibi çeşitli oyun faaliyetleri de sunuldu.

Belediye Başkanı Nihat Can, AA muhabirine, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve değişik aktivitelerle buluşturmak amacıyla bu programı düzenlediklerini söyledi.

Çocukları doğa içinde spora katmayı ve sportif faaliyetlere yöneltmeyi istediklerini ifade eden Can, "Türkiye Jokey Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde 12 yaş altı çocuklarımıza etkinlik kapsamında Midilli atlarımızla etkinlik yapmak istedik. Amacımız çocuklarımıza hem hayvan sevgisi aşılamak hem de onları değişik bir etkinlikle buluşturmaktı. Etkinliğe ilgi gösteren çocuklara ve ailelere teşekkür ediyorum.'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263