Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Fernandao, Real Madrid'i bekliyor!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Robin van Persie'nin kadro dışı bırakılmasının ardından gönderilecek isimlerin başında gösterilen Fernandao için flaş bir gelişme yaşandı... Brezilyalı golcünün Real Madrid'i beklediği öne sürüldü...

Sarı-Lacivertliler'de Fernandao, devre arasında elden çıkartılması öngörülen isimlerden biriydi. Hatta sambacı ülkesinin ekiplerinden Cruzeiro ile anlaşmış, iş sadece imzaya kalmıştı.

Ancak Janssen tehlikesi Fenerbahçe'ye geri adım attırdı. Tottenham, kontratındaki bir maddeye göre takımda sakatlık olması ya da satış gerçekleşmesi durumunda Janssen'i devre arasında geri alma hakkına sahip...

Böyle bir ihtimal doğdu ve Real Madrid, Tottenham'ın golcüsü Harry Kane'e talip oldu. Bu transfer için çok yüksek paralardan bahsediliyor. Kane'in her an İspanya'nın yolunu tutabileceği öğrenilirken, Vincent Janssen'e de Ada yolu görünebilir.

Bu durum karşısında da Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önemli bir tehlike karşısında golcüsüz kalmamak için Fernandao'nun satışını veto etti. Sambacı golcüyle ilgili gelişmelerin ne olacağı merak konusu. (Fotomaç)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263