Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Vali Karaloğlu Kocaeli'nin kulüp başkanlarıyla bir araya geldi

 Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Manavgat'ta düzenlediği 5. Başkanlar Kurulu ve Spor Kulüpleri Çalıştayı'na katıldı.

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 5. Başkanlar Kurulu ve Spor Kulüpleri Çalıştayı, Manavgat ilçesinde yapıldı.

Çalıştayın açılışına konuk olan Antalya Valisi Karaloğlu, yaptığı konuşmada, sporun insanın hem ruh sağlığı hem de beden sağlığı için çok önemli bir aktivite olduğunu dile getirdi.

Sporun aslında aynı zamanda önleyici sağlık hizmeti olduğunu ifade eden Karaloğlu, "Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız spora önem vererek, sağlıklı bir toplumun oluşmasına vesile olarak hem insanların sağlıklı kalmasına hem de Türkiye'nin sağlık giderlerinin aşağı çekilmesine çok önemli bir katkı sağlıyor. Bunu Türkiye'de bütün kamu kurum ve kuruluşlarının, belediyelerin yapması lazım." dedi.

Karaloğlu, tüm belediyelerin, kanalizasyon, altyapı ve park gibi hizmetleri yaptığını ancak spor, eğitim, gençlik hizmetleri ve sosyal belediyecilik alanlarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'ye çok önemli bir vizyon kattığını vurguladı.

Yapılan araştırmalarda sporla ilgilenen bir öğrencinin sporla ilgilenmeyen diğer öğrenciye göre hem eğitimde hem de iş hayatında daha başarılı olduğunun ortaya çıktığına işaret eden Karaloğlu, şöyle devam etti:

"Bir spor dalıyla ilgilenen öğrencinin mutlaka disiplinli bir hayatı oluyor. Derslerinde daha başarılı oluyor. Hayatta da daha üretken oluyor. Onun için sporla ilgilenmek toplumumuzu ve çocuklarımızı sporla ilgilendirmek hepimizin görevi olmalı. Bu noktada hem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe başkanlarımız çok önemli çalışmalar ortaya koydu. Bu manada ben tüm başkanlarımızı ve ekiplerini kutluyorum."

Antalya'nın turizm rakamlarına da değinen Karaloğlu, "İnşallah bu sene 14 milyon turisti geçmiş olacağız." dedi.

Vali Karaloğlu’na konuşmasının ardından Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın tarafından hediye takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263