Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Yalova'da beyaz bayrak sertifika töreni

 Yalova'da, "Beyaz Bayrak Projesi" ve "Beslenme Dostu Okul" programı çalışmalarında sertifika almaya hak kazanan okullar için sertifika töreni düzenlendi.

Uygulama Oteli Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı döneminde yapılan denetimler sonucunda "Beslenme Dostu Okul" sertifikası almaya hak kazanan 34 okula ve "Beyaz Bayrak" sertifikası almaya hak kazanan 69 okula sertifikaları, beyaz bayrakları ve pirinç levhaları teslim edildi.

Törende İl Sağlık Müdürlüğü diyetisyeni Merve Yücel'in Beslenme Dostu Okul Programı ve tanıtımı, Çocuk Gelişim Uzmanı Hale Nur Çanata'nın okul sağlığının geliştirilmesi ve korunması programı sunumları yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Sezen, törende yaptığı konuşmada, beyaz bayraklı ve "Beslenme Dostu Okul" olmaya hak kazanan okul idareci ve öğretmenlerine göstermiş oldukları gayret ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Kerim Baş, Şube Müdürü Murat Bahadır, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Sami Köseoğlu, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi, Çevre Sağlığı Birimi, Basın ve İletişim Birimi çalışanları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri ve tüm okul müdürleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Yalova

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263