banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

İzmir'de turizmin yol haritası çizilecek

Travel Turkey İzmir; sektörel kazanç fırsatlarının yanı sıra fuarın dört bir yanında düzenlenen etkinlikleri ile dünya turizm trendlerini fuarizmir’de bir araya getiriyor.İZMİR (İGFA) -  Dünya turizm trendlerini İzmir’de buluşturacak olan 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, aynı zamanda Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerlerini de öne çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek TTI Outdoor – Kamp, Karavan, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ise, 2-5 Aralık tarihleri arasında macera sever ve doğa tutkunu misafirlerini ağırlayacak.

Kültürel mirasları fuar çatısı altında buluşturarak dünya turizm trendlerinde kentlerin ön plana çıkmasına benzersiz bir katkı sunan Travel Turkey İzmir, bu yıl onur konuğu il olarak Edirne’yi ağırlayacak.  Anadolu ve Rumeli’yi birbirine bağlayan Meriç Köprüsü gibi her iki yakanın tarihi ve kültürel değerlerini içinde barındıran Edirne, tüm mirası ile 2-4 Aralık tarihleri arasında onur konuğu il olarak fuardaki yerini alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi öngörüsü ve kent paydaşları ile geliştirilen İzmir Turizm Stratejisi ve Eylem Planı, Şubat ayında düzenlenen 14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nda tanıtılmıştı. Kentin turizm faaliyetlerini öne çıkararak İzmir’in tarih, kültür ve gastronomi değerlerini ziyaretçilerle buluşturacak İzmir Sokakları bölümünde ayrıca fuarizmir A hol içerisinde bir sahne yer alacak.

İzmir Sokakları Sahnesi’nde 17 ilçe belediye sunumunun yanı sıra; “Visit İzmir”, “Cittaslow”, “İzmiras”, “İzmir Sinema Ofisi”, “Turuncu Çember”, “Başka Bir Tarım Mümkün”, “Terra Madre Anadolu İzmir 2022” gibi İzmir’in turizm faaliyetlerini destekleyen projeler tanıtılacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263