Öne Çıkanlar Elektrikli Otomobil İtfaiye Dijital Anadolu VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan dezenfeksiyon

2 bin beşyüz meşe palamutu  toprakla buluştu

 Manyas ilçesinde, çevre gönüllüleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla meşe palamutları toprakla buluştu.

Manyaslı çevre gönüllüsü Bülent Kilercioğlu'nun meşe palamutlarını toplayarak bunları boş bulunan hazine arazilerine ekmesiyle ilgili sosyal paylaşım sitelerinden paylaşımlarını gören İstanbul Gedik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Nilüfer Çelikkol, Kilercioğlu ile iletişime geçerek kulüpteki öğrencileriyle meşe palamudu dikim etkinliğine katılmak istediklerini belirtti.

Öğrencilerle birlikte civar ilçelerden gelen çevre gönüllüleri Manyas Orman İşletme Şefi Eren Cesur gözetiminde Bülent Kilercioğlu'nun temin ettiği 2 bin 300 meşe palamudunu toprakla buluşturdu.

Manyas'ın kırsal Salur ile Çavuş mahalleleri arasındaki 300 dekarlık bir alana öğrenciler ve çevre gönüllüleri tarafından daha önceden açılan çukurlara 5'er adet meşe palamudu bırakılarak üzeri kapatıldı.

Nilüfer Çelikkol, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ihtiyaçlarından biri oksijen. Bugün öğrencilerimizle birlikte burada olmaktan mutluyuz." dedi.

Öğrenci Kulübü Başkanı Mücahit Aydoslu da "Kulübümüzün sosyal sorumluluk projeleri için Bülent Bey ile birlikte çalışmak istedik. Doğaya sağladığımız katkıyla beraber gelecek yıllarda daha büyük projeler yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Meşe palamudu dikimi sonrası Bülent Kilercioğlu'na plaket verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263