Öne Çıkanlar trafik Okul otosansit Giray Bulak Arsal

Arıklı: "Kimin batıp çıkacağı hükümeti ilgilendirmez , yatırımcı kendi hesabını yapabilir"

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Genç TV’de katıldığı bir programda emirnameler hakkında konuştu.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, Genç TV’de “Merhaba Yeni Gün” programında Baykan Gürses Özdağ’a konuk oldu.

Programda, yasaklayıcı anlayışla bir yere varılamayacağı vurgusu yapan Arıklı, sunucunun yönelttiği “yatırımcının batma riski” hakkındaki sorusu karşısında “insanların batıp batmamasının hükümeti ilgilendirmediğini” söyleyerek, yatırımı yapan kişinin hâlihazırda olumlu ve olumsuz yönlerini tartabileceğini savundu.

Dikine bir konutlaşmanın şart olduğunu belirten Arıklı, bu konuda yurtdışından getirilecek uzmanların ülkemize çok fazla fayda sağlayacağını aktardı.

“DERE YATAKLARINA DAHİ İNŞAAT İZNİ VERİLDİ ZAMANINDA”

Yurtdışından getirtilecek uzmanların daha objektif ve akılcı olacağını savunan Arıklı, “zamanında dere yataklarına dahi inşaat izinlerinin verildiğini” hatırlatarak, böyle hatalara artık yerin olmadığını söyledi.

“MARAŞ NEDEN İNŞAAT YASAĞI BÖLGESİ?”

Öte yandan Maraş’ın “inşaat yasağı bölgesi” olmasını eleştiren Arıklı, oradaki halkın fakir durumda olduğunu ve o bölgeyi düzenli bir şekilde imara açarak bölge halkına şans tanınması gerektiğini savundu.

Sınır kapılarının açılmasının bölge halkına umut ışığı olduğunu savunan Arıklı, alınan kararlarla bu umut ışığının söndürülmemesinin gerekliliğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Erhan Arıklı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263