Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

“Ekonomik durgunluk çok uzun sürmeyecek“

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, ekonomik durgunluğun geliştirilen politika ve girişimler ile çok uzun sürmeyeceğini bildirdi.

Ilık, yaptığı yazılı açıklamada, ülke olarak zor durumdan geçtiğimizi belirtti.

Bu süreçten ülke olarak hep beraber çıkmanın yollarının arandığını ifade eden Ilık, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Herkesin malumu olduğu üzere son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden zor bir dönemden geçiyoruz. Ekonomik durgunluğu aşmak için politika ve girişimler, ilgili kurumlar tarafından hayata geçirilmeye başladı. Ümit ediyorum ki bu çalışmalar sonuç verecek ve mevcut durgunluk çok uzun sürmeyecektir. Bütün rakamların, parametrelerin yanı sıra ekonomik devamlılık, geleceğe duyulan güven ile doğru orantılıdır. Üzülerek görüyorum ki içinden geçmekte olduğumuz şu zor günlerde geleceğe olan güvenimizi sarsacak dedikodular yayılmaya çalışılıyor. Kırklareli'nde bazı firmaların iflasın eşiğine geldiği ve konkordato (iflas anlaşması) ilan ettikleri gibi söylentiler dillendiriliyor. Bu ve bunun gibi söylemlerin asılsız olduğunu, ilimizdeki firmaların konkordato ilanı durumu olmadığını sizlerle paylaşmak isterim. Bu asılsız iddiaların kötü niyetli kişiler tarafından ortaya atıldığına hiçbir şüphe yok. Sebebi ne olursa olsun, kamuoyunun kafasında soru işareti yaratacak bu asılsız söylemlerin mevzu bahis firmalardan çok vatandaşlarımızın moraline, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine zarar verdiği aşikardır."

Anahtar Kelimeler:
Soner IlıkKTSOEkonomik

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263