Öne Çıkanlar Şehit Cenazesi Nüfus verileri 50 Kadın CEO Yangın çorlu

Öğrencilere eğitim desteği

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında etkinlik düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Mahallesi Karadeniz Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilere eğitim desteği sağlamak için proğram yapıldı.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Polis Eşleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Polis Eşleri Derneği üyeleri katıldı.

Etkinlik çerçevesinde hazırlanan okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim paketleri, Mustafa Aydın ve eşi Gökşen Aydın tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklara her zaman destek olduklarını belirterek, "Her bir evladımızın aldıkları eğitim neticesinde, gelecekte milletine ve devletine katkı sağlamasını temenni eder, bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağPolisEtkinlik

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263