Öne Çıkanlar FETÖ silah düzensiz göçmen Bilecik dava

Üniversite sanayi arasında işbirliği protokolü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) arasında eğitim ve öğretim işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, imza törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, yönetim olarak kalifiye eleman ihtiyacına çok önem verdiklerini belirterek, bu tür protokollerle öğrencilerin okudukları bölümlerinden mezun olmadan kendilerini geliştireceklerini ve yetişmiş birey olarak okullarını bitireceklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Şimşek de protokolün, öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini ifade etti.

Protokolle Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı ikinci sınıf öğrencilerinin teorik ve uygulama dersleriyle işyeri uygulamalı eğitimlerini ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiyesi'nde yapabileceği kaydedildi.

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263