Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi Rus askeri gemi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez

11. Uluslararası Bisiklet Şenliği ve Avrupa Günü

EDİRNE (AA) - Edirne'de, AB Bilgi Merkezi ve Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) tarafından "11. Uluslararası Bisiklet Şenliği ve Avrupa Günü" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, aralarında Bulgaristan ve Yunanistan'dan bisikletçilerin de bulunduğu yaklaşık 500 sporcu, bisiklet turizmine katkı amacıyla Edirne'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Karaağaç Mevkinde bir işletmede düzenlenen programda, etkinliğe katılan bisikletçilere teşekkür etti.

Türkiye'nin Avrupa Birliğine üyelik sürecinde son 10 yılda önemli adımlar attığını ifade eden Zıpkınkurt, süreçle birlikte bir çok alanda reformlar yapılmaya başlandığını ve bu reformların devam ettiğini vurguladı.

AB Bilgi Merkezi'nin AB'yi oluşturan değerleri vatandaşlara anlattığını aktaran Zıpkınkurt, Türkiye'nin katılım süreciyle ilgili olan bilgileri de mevcut olan tüm güncel ve çağdaş araçlarla yaymaya çalıştıklarını söyledi.

EDOSK Kulübü Başkanı Orkun Akman ise şenliğin komşu ülkelerden gelen katılımcılarla çok renkli geçtiğini söyledi.

Konuşmanın ardından etkinlikte emeği geçen kişilere plaket verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263