Öne Çıkanlar FETÖ silah dava İZMEK ekmeleddin İhsanoğlu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali, Yıldırım mesajında, FETÖ'cü vatan hainleri tarafından, aziz milletin iradesi hiçe sayılarak demokrasiye, cumhuriyete ve aydınlık geleceğe karşı hain ve kalleş bir darbe girişiminde bulunulduğunu belirtti.

15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara sel gibi akmış milletin, istiklal ve istikbaline bir kez daha sahip çıktığını ifade eden Yıldırım şunları kaydetti:

"Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, geceler boyunca demokrasi nöbeti tutmuş, meydanları boş bırakmamış, bu hainlerin yeni bir çılgınlık yapmasını engellemiş ve büyük bir demokrasi zaferine imza atmıştır. Tüm bu yaşananlara dünya gıpta ile bakmış, şanlı tarihimizin sayfalarına bir destan daha eklenmiştir.

Aziz milletimiz; dün olduğu gibi bugün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokrasi ve iradesine, birliğine ve bağımsızlığına yönelik her türlü hain saldırı karşısında şanlı tarihinden aldığı ilhamla gereken özveriyi, dik duruşu, azim ve kararlılığı gösterecektir. 15 Temmuz 2016 gecesini ve o gece vatanımızın bekası için canını feda eden aziz şehitlerimiz ile cesaret timsali kahraman gazilerimizi asla unutmayacak, 15 Temmuz’da yazılan destanı ve bu destanın kahramanlarını nesilden nesle aktaracağız."


Anahtar Kelimeler:
TekirdağVali15 TemmuzMesaj

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263