Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba TEOG

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ve Osmaneli ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi.

Gölpazarı'nda Reşadiye ve Bahçelievler mahallelerinde bulunan şehitliklere gidildi dualar okundu.

İlçe kaymakamlığı ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Çarşı Merkez Camisi'nde Kuran-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu tarafından duanın yapılmasının ardından belediye sosyal tesislerinde pilav ikramında bulunuldu.

Kaymakam İbrahim Güneş, Belediye Başkanı Hayri Suer, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı etkinlik, Taşhan'da açılan 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi ile program sona erdi.

- Osmaneli

Şehitlik Anıtı'ndaki törene, Osmaneli Kaymakam Vekili ve Vali yardımcısı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Sadık Erenbaş tarafından dua edildi. Daha sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar, Fatih Camisine geçerek burada şehitler için hatim duası okudu. Cami çıkışı vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263