Öne Çıkanlar Su bebek sahil yolu Taksim Meydanı sağlıkta devrim GÜYAD

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

YALOVA (AA) - Yalova Valisi Muammer Erol ve Belediye Başkanı Vefa Salman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamlarını öğrencilere devretti.

Kutlama programı kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Erol, makamını temsili olarak Atatürk İlköğretim Okulu 3/H sınıf öğrencisi Arda Öztürk'e bıraktı.

Erol'un "İlk icraatınız ne olacak?" sorusuna Öztürk, "İlk icraatım tabi ki de devletime hizmet olacaktır. Güvenlik amacıyla çocuk parklarına kameralar koydurulması, kütüphanelerin çoğaltılması, parkların engelsiz park haline getirilmesi ve okullarda kitap okuma kampanyalarının başlatılması." yanıtını verdi.

Kabulde Erol, öğrencilere hediye paketi verdi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Diyar İşleyen, Orhan Çoşkun ve 4. sınıf öğrencisi Yağmur Çakır'ı makamında kabul etti.

Salman, ziyarette makamını Çakır'a teslim etti. Salman, "Makam koltuğunda artık sen oturuyorsun birim müdürlerini arayarak istediğin talimatı verebilirsin." dedi.

Çakır da Temizlik İşleri Müdürlüğünü arayarak Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulunun bahçesinin temizlenmesini istedi.

Okul Müdürü Kartal Tekin, sınıf öğretmeni Songül Keleş ve öğrenciler Salman'a çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Yalova

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263