Öne Çıkanlar İtfaiye Elektrikli Otomobil Dijital Anadolu VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan dezenfeksiyon

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

SAKARYA (AA) - Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında bir araya geldi.

Serdivan ilçesindeki bir restorantta bir araya gelen üyeler adına konuşan SGB Başkanı Zeki Aydıntepe, basının her zaman özgür olması gerektiğini belirtti.

Her zaman özgür basından yana olduklarını anlatan Aydıntepe, "Basın özgürlüğü demek demokrasinin gelişmesi demektir. İyi bir basının olduğu her yerde her zaman hizmetlerle de çok daha iyi olur." dedi.

SGB Kurucu Başkanı Müjdat Çetin ise, Sakarya'da gazetecilerin birlikte olması için 4 yıl önce yola çıktıklarını anımsatarak, "Biz meslektaşlarımızdan üyelerimizden gelen her fikre her öneriye açığız. Böylesi sosyal aktiviteler ile bir araya gelirken mesleğimize de sahip çıkarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimi için çalışmalarımız sürecek." diye konuştu.

Programa, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi Müdürü Engin Kaşdaş, Sakarya Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman ile birlikte belediye, kurum ve kuruluşların basın ve halkla ilişkiler sorumluları da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263