Öne Çıkanlar EDİRNE Balıkesir jandarma Bursa Ayvalık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

YALOVA (AA) - Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz mesajında, Cumhuriyet'in 95. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Cumhuriyet'in temellerinin tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlık, hedef ve ideal etrafında kenetlenerek atıldığını ifade eden Yılmaz, "Bugün o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak, esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen kahraman ecdadımızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin müşterek vazifesidir. Bu bayramda ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevap olacaktır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik her türlü saldırının karşısında milletimiz, her zaman dimdik ayakta olacağını, her zaman karşı koyacağını 15 Temmuz gecesinde çok açık bir şekilde göstermiştir." ifadesini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin sadece kendi vatandaşlarının değil aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki tüm mağdurlara umut kaynağı olduğunu kaydeden Yılmaz mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Siz değerli Yalovalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, sevgiyle selamlıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263