Öne Çıkanlar Futbol FETÖ ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi

9. Yeşilay Bisiklet Turu

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, 9. Yeşilay Bisiklet Turu kapsamında "Bir Nedenim Var" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Yeşilay Kırklareli Şubesi ile Bisikletçiler Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, Şevket Dingiloğlu Parkı'nda toplandı.

Bisikletli topluluk, park önünde başlayan etkinlikte yaklaşık 5 kilometre pedal çevirerek Waldorf Çamlığı'na gitti.

Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Vedat Açar, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, her yıl geleneksek olarak Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendiğini söyledi.

Pedalların sağlıklı yaşam için çevrildiğini ifade eden Açar, bisiklet severlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Etkinlik ile bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için farkındalık oluşturulduğunu aktaran Açar, "Yeşilay olarak, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için bir çok etkinlikler düzenliyoruz. Bisiklet turu da her yıl, bir önceki yıla göre daha büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürmek yediden yetmişe herkese hitap eden bir spor. Gençlerin yanı sıra, çocuklar, kadınlar ve yaşlıların katılımı bizi oldukça memnun ediyor. Turumuza katılan ve sağlıklı yaşam mesajımıza ortak olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Bisikletçiler Derneği Başkanı Metin Erman, da sağlık yaşam için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Kırklareli'nde bisiklet yolu istediklerini dile getiren Erman, en kısa zamanda yapılması için de girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263