Öne Çıkanlar Elektrikli Otomobil İtfaiye Dijital Anadolu VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan dezenfeksiyon

AK Parti Yalova milletvekilleri mazbatalarını aldı

 Yalova'da 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili olarak seçilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol mazbatalarını aldı.

Büyükgümüş ve Akyol Yalova Adliyesi'ne giderek mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Aslıhan Akçay Karabulut'tan teslim aldı. Adliye bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükgümüş, Yalova halkına teşekkür etti.

Büyükgümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yalova için 5 yıl çalışmak, yeni projeler, yeni hedeflere koşma dönemi. Biz bu saatten sonra sadece AK Parti'nin mensupları olarak değil, tüm Yalova'nın milletvekilleri olarak, tüm Yalova'yı kapsayarak, Yalova'nın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek politikaların geliştirilmesinde koordinasyon ve aracılık görevlerimizi etkin bir şekilde hayata geçirerek çalışacağız. Çalışmalarımız daha da artacak. Yalova'mız bu 5 yıl büyük kazanımlar elde edecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti Yalova Milletvekili Akyol ise Yalova'da siyasete yeni bir bakış açısı kazandıracaklarını belirterek, "Benim açımdan en önemlisi Yalova'da ilk kez bir siyasi parti tarafından kadın milletvekili adayı seçildi. Yalovalıların teveccühüyle seçildik. Bundan sonra siyasete bir kadın bakışı açısı, bir anne bakışı açısı, nezaket ve zarafet gelecek." ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263