Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Amatör Spor Haftası kutlandı

 Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Amatör Spor Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Kutlamalar, Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Erdem ile sporcuların katımıyla kortej yürüyüşüyle başladı.

Protokol üyeleri ve sporcular, eski kaymakamlık binası önünden başlayan kortejle, ellerinde Türk bayrağı, "Kötü enerjiyi sporla atın", "Sporla kendine güvenen nesiller yetiştirelim", "Spor yap, sıhhatli ol" pankartları taşıyarak İstanbul ve Fatih caddelerini takiben Kongre Meydanı'na ulaştı.

Saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşı okundu, daha sonra Erdem Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Erdem, burada yaptığı konuşmada, Amatör Spor Haftası'nın kutlu olmasını diledi.

İnsanların spora kazandırılması ve özellikle çocukların spora başlamalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Erdem, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayacak en güzel aracın spor olduğunu belirtti.

Hafta boyunca sporu sevdirecek ve tüm kesime yayacak aktiviteler yapacaklarını dile getiren Erdem, ''Lüleburgaz'da sporun hak ettiği yeri alacağı ve her hanede spor yapan kişi sayısının artacağına inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilerin dans gösterileri ile tören sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
TörenAmatör Spor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263