Öne Çıkanlar Bilecik Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Lokalizasyon 2 gözaltı Selçuk Türkoğlu

Anneler Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Belediye Başkanı Semih Şahin, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şentürk, mesajında, annelerin, dünyanın en zor ve kutsal görevini üstlenen, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Mutlu anlarda olduğu gibi, en zor günlerde de evlatlarının yanında olan annelere karşı gönül borcunu ödeyemeyeceklerini aktaran Şentürk, "Anneler, sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır. Bizleri dünyaya getiren, sabırla ve sevgiyle büyütüp yetiştiren, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olan fedakar ve cefakar annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyor, huzur içinde, sağlıklı bir ömür diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

- Başkan Şahin

Bilecik Belediye Başkanı Şahin de varoluş kaynağı olan annelerin sevgi ve şefkatin de barındığı en güzel varlıklar olduğunu ifade etti.

Karşılıksız sevgi denildiğinde akla gelen en değerli varlık olan annelerin aynı zamanda sevginin, bağlılığın ve fedakarlığın eşsiz temsilcileri olduğunu kaydeden Şahin, "Annelerimiz, sadece çocuk yetiştirmiyor. Geleceğin mimarları, mühendisleri ve öğretmenlerini yetiştiriyor. Üstelik bunu her türlü zorluğa göğüs gererek yapıyor. Bu itibarla annelerin hakkı hiçbir şekilde ödenemez ve hiçbir kelime ile ifade edilemez.'' açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BilecikAnneler Günü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263