Öne Çıkanlar trafik Okul Giray Bulak otosansit Arsal

Cankurtaranlar yaz boyu 36 kişiyi boğulmaktan kurtardı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan cankurtaranlar boğulma tehlikesi geçiren 36 vatandaşı kurtardı.

Büyükşehir Belediye'den yapılan yazılı açıklamada cankurtaran timleri ve gemi adamlarının boğulma tehlikesi geçiren 36 vatandaşı kurtardığı ve 45 kişiye de basit ilk yardım müdahalesinde bulunduğu bildirildi.

Açıklamada boğulma tehlikesi atlatanların özellikle Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerindeki plajlarda yaşadıklarına dikkat çekilerek şöyle denildi:

"Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı cankurtaran timleri ve gemi adamları, özellikle mavi bayraklı sahillerden Şarköy 1 ve 2 nolu halk plajları, Şarköy Sosyal Tesisler Önü Plajı, Mürefte Halk Plajı ve Süleymanpaşa Altınova halk plajlarında yaşanan yoğunluktan dolayı her türlü önlemi alarak vatandaşların can güvenliğini sağlıyor. Bu kapsamda yaz sezonu başından bu yana boğulma tehlikesi geçiren 36 vatandaşa müdahale edilerek ölümden kurtarıldı. Ayrıca 45 vatandaşa da basit ilk yardım müdahalesinde bulunuldu."



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263