Öne Çıkanlar candan erçetin Kemal Tokmak Kuran kursu Lapseki Renault

CHP'den Soylu'nun açıklamalarına tepki

 CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına ilişkin Sakarya, Bartın, Zonguldak, Kocaeli, Bolu ve Karabük'te basın toplantısı düzenlendi.

Sakarya İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Yönetim Kurulu üyesi Sabri Anıl Özkan, Bartın'da CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Zonguldak'ta CHP İl Başkan Vekili Hakkı Güney, Kocaeli'de CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Bolu'da CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve Karabük'te CHP İl Başkanı Abdullah Çakır basın açıklamalarını okudu.

Açıklamada, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP il başkanlarının şehit cenaze törenlerinde protokole alınmaması yönündeki talimatı"nın ayrıştırıcı bir yönü olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terörün kökünün kazınması ve bir daha şehitlerimizin gelmemesi en büyük arzumuzdur ancak şehit cenazeleri olması durumunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve örgütlerimiz tam kadro halinde orada, şehitlerimizin huzurunda olacaklardır."

Anahtar Kelimeler:
CHPAçıklamaSakarya

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263