Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

EDİRNE (AA) - MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, "Listelerine PKK'nın siyasi acentesi HDP'lileri dolduranlar, 31 Mart akşamı büyük Türk milletinden büyük bir tokat yiyecektir. Sandıklarda yere serilecekler." dedi.

Kotra, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Edirne'de, MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti ile kurdukları Cumhur İttifakı'na Türk halkının teveccüh gösterdiğini anlatan Kotra, seçimlere iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılacaklarını vurgulayan Kotra, şunları söyledi:

"Milletimiz artık her şeyi çok iyi görüyor. Karşımızda bir zillet ittifakı var. İstanbul, Ankara ve İzmir listelerine baktığımız zaman nasıl bir ittifaka karşı mücadele ettiğimizi milletimiz görüyor. Listelerinde PKK'nın siyasi acentesi HDP'lileri dolduranlar, 31 Mart akşamı büyük Türk milletinden büyük bir tokat yiyecektir. Sandıklarda yere serilecekler.

Cumhur İttifakı'nın büyük bir zaferle çıkacağı seçimi yaşayacağız. Ben Zonguldak, Tekirdağ ve Edirne illerinde görevliyim. Bu üç ilimiz başta olmak üzere, Türkiye'deki her seçim noktasında halkımızın desteğini güçlü şekilde hissediyoruz. Seçimlerde büyük bir zafer yaşayacağız. Milletimiz bizim yanımızda."

Kotra, daha sonra Cumhur İttifakı'nın AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz'ın seçim çalışmalarına katıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263