Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'na doğru

SAKARYA (AA) - Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sakarya'da düzenlenecek 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın koordinasyon toplantısı yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin başkanlığında belediye binasında yapılan toplantıya AK Parti Sakaya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Toplantıda konuşan Yüce, 2020 yılının eylül ayında Sakarya'da yapılacak organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti.

Uluslararası şampiyona ile Sakarya'nın adının tüm dünya sahnelerinde yer alacağını aktaran Yüce, "UCI Dünya Bisiklet Federasyonu faaliyet programında bulunan ve aynı zamanda dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın koordinasyon toplantısını gerçekleştirdik. Birçok farklı ülkeden binlerce sporcu, antrenör ve seyirciyi şehrimizde ağırlayacağız. UCI Dünya Bisiklet Federasyonu yetkilileri ile üst düzey görüşmelerimiz devam etmekte olup, gerekli olan tüm hazırlıkları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sofuoğlu da Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın en iyi şekilde sonuçlanması için organizasyonun her aşamasında desteklerini esirgemeyeceğini kaydetti.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263