Öne Çıkanlar stresten kaçış İpragaz GO acıbadem mevkisi Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karacabey Birlikspora genç stoper

Edirne'de

EDİRNE (AA) - Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakım evinde "Kuşakların buluşması" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören öğrenciler ile huzurevinde yaşayan ve sağlık durumu elverişli yaşlılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri çerçevesinde bir araya geldi.

Programda, çekirdek aile ortamında yetişen çocukların nine-dede kavramıyla tanışmaları, kültürel değerleri yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlıların deneyimlerinden faydalanmaları amaçlandı.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi kreşinin bahçesine çınar ağacı fidanı dikiminin de yapıldığı etkinliğe Edirne Valisi Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, Edirne İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Hicran Balı, Edirne Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. İshak Yıldırım, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selma Heves ve hastane yöneticileri katıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263