Öne Çıkanlar şiir yarışması iznik hisardere mevkii ölüler şehri balayı Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Securitas Türkiye

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet Edirne Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Ilıcak ile bir görüşme yapan Tabakoğlu, kamu-üniversite-sanayi iş birliği konularında fikir alışverişinde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunlarına çözüm üretebileceklerini ifade eden Tabakoğlu, görüşmenin ardından bölgedeki fabrikaları gezdi.

Fabrikaların ihtiyaçlarını dinleyen Tabakoğlu, teknolojik alt yapı ve yetişmiş insan gücü başta olmak üzere Trakya Üniversitesi'nin tüm konularda üniversitesi-sanayi iş birliğine her zaman hazır olduklarını ve Edirne’de sanayinin gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

- Edirne Çocuk Akademileri Projesi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı Fırçam Tomurcuk projesi kapsamında Osman İnci Müzesi'nde atölye çalışması yapan öğrencileri ziyaret etti.

Arpacı, ziyarette yaptığı konuşmada, projeni amacının öğrencilerde müzelerin de eğitim kurumu olduğu bilincini geliştirerek yaratıcı atölye deneyimini sağlamak olduğunu belirtti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Arpacı, müze yetkililerine ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.





Anahtar Kelimeler:
Ziyaret

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263