Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından "Girişimcilik Zirvesi 2019" programı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkan Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversite olarak girişimciliğe önem verdiklerini belirtti.

Üniversitede öğrencilere yönelik girişimcilik dersleri verildiğini dile getiren Tabakoğlu, "Öğrencilerimiz gerçekleştirdiğimiz programlara katılarak Girişimcilik Sertifikası ile mezun oluyorlar. Girişimci bir üniversite olarak, müfredatımızın yanı sıra Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan Teknopark, sanayi iş birlikleri ve Girişimcilik Topluluğumuz ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle girişimcilik konusunda tecrübeli misafir konuşmacılarımız ile öğrencilerimizi aydınlatmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Başkanı Mehmet Koç ise etkinlikte "Girişimci Doğulmaz, Girişimci Olunur" konulu bir sunum yaptı.

- Mezunlar Günü etkinliği

Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Ayşekadın Anaokulu tarafından, okulun kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Mezunlar Günü programına katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikte öğrenciler müzik eşliğinde sahne performansı sergiledi.

Etkinliğin sonunda Milli Eğitim Müdürü Arpacı, Ayşekadın Anaokulu ilk müdürü olan Nefise Bilkolar'a hediye takdim edildi.

- DOÇEK'ten doğa yürüyüşü

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK), Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, sabah saatlerinde başlayan yürüyüşe çok sayıda doğasever katıldı.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263