Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, trafik sorununun ülkemizin önemli sorunlarından biri olduğunu ve bu sorunun her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada,trafik konusunda, devletin ilgili kurumlarının daha fazla önlem almasının gerektiğini belirtti.

Türkiye'de imar planlamaları yapılırken trafik konusunun gereği gibi hesaba katılmadığına da vurgu yapan Şaban Kaya, açıklamasında şunları kaydetti.

"Şehrin eski semtlerini ele aldığımızda, bu semtlerdeki binalar 2 -3 katı geçmez idi. Ancak buralarda yeni imar planı yapılıyor, 2 -3 katlı binaların yerine 7-8 katlı binalar inşa ediliyor. Böylece buradaki nüfus 3-4 katına çıkıyor. Ama cadde ve sokaklar aynı. Araç sayısı da insan sayısı gibi sürekli artıyor. Böyle bir anlayış trafik sorununu çözmez çoğaltır. Öte yandan sürücüler de, yayalar da kurallara uymaya itina göstermeli, ilgili kurumlar da gerekeni yapmalıdır. "

- Türkçülük Günü

Edirne Ülkü Ocakları düzenlediği programla 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlandı.

Devecihan Kültür Merkezinde düzenlenen programda, TRT sanatçısı Bünyamin Aksungur'un katılımıyla söyleşi ve şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Barış Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada 3 Mayıs'ın Türk tarihinde mukaddes bir günün nişanesi olduğunu vurguladı.


Anahtar Kelimeler:
AçıklamaTrafikKonferans

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263