Öne Çıkanlar destek Denetim Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Süleyman Lale ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Valisi Ekrem Canalp, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Süleyman Lale’ye çalışmalarında başarı diledi.

- "Liderlik Eğitimi" programı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Trakya Üniversitesi (TÜ) Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde ETSO üyelerine yönelik "Liderlik Eğitimi" programı düzenlendi.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Dr. Mehmet Emin Baynazoğlu tarafından verilen eğitimde katılımcılara, liderlik, kişilik, iş stresi yönetimi gibi konularda bilgilendirme yaptı.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, üyelerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak eğitimlere önem verdiklerini belirtti.

Eğitimlerin yıl boyunca süreceğini belirten Zıpkınkurt, "Günümüzde organizasyonlar, örgütler ve şirketler işlerin yürümesi için liderlere ihtiyaç duyarlar. Bizler bu düşünceler ile üyelerimizin gelişime katkı sağlayacağını düşündüğümüz 'Liderlik Eğitimi'ni tamamladık. Uygulamaların da yapıldığı ve oyunlar ile neşeli bir eğitim gerçekleştirdik. Katılımın da yoğun olduğu bir eğitimdi. Oda olarak üyelerimizin çeşitli eğitimler ile niteliklerinin artarak gelişeceğini düşündüğümüz her türlü kişisel gelişim aktivitelere ve eğitimlere yıl boyu devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Üyelerin liderlik bilgi ve becerilerini artırılması amacıyla düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan 50 kursiyere sertifika verildi.

- DOÇEK'ten doğa yürüyüşü

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Akçahalil ve Ahmetçe köylerine doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 41 kişinin katıldığı yürüyüş sorunsuz şekilde tamamlandı.

Yürüyüş kapsamında doğaseverler, zumba etkinliği de yaptı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263