Öne Çıkanlar festival yılan ziyaret Yasin Avcı emniyet

Gelibolu'da Engelliler Haftası etkinlikleri

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu'da Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yahya Çavuş Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu salonundaki programa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu, Hakimiyeti Milliye Ortaokulu, Piri Reis İlkokulu, 100. Yıl Barış Ortaokulunun özel eğitim alt sınıfları destek verdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arzu Yücesoy, programda yaptığı konuşmada, engellerin hayatın ritmini yaşamaya engel olamayacağını söyledi.

Engellerin aşılabileceğini belirten Yücesoy, "Bugün gerek sosyal yaşamda gerekse iş hayatında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli engeller ile karşılaşan bu bireylerin farkına varmamız, onlarla yaşadığımızı hatırlamamız gereken bir gün. Engelli vatandaşlarımızın pek çocuğunda gözlemlenebilen yaşama arzusu, bakmayı ve görmeyi bilen sağlıklı insanlarımıza örnek olacak niteliktedir." dedi.

Konuşmaların ardından şiirler okundu, öğrenci korosu konser sundu, dans gösterileri yapıldı.

Programa, 2. Kolordu Komutanlığı Genel Sekreteri Yarbay Ant Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
ÇanakkaleGelibolu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263