Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Hastanede yangın tatbikatı

Malkara Devlet Hastanesi'nde Tekirdağ Büyükeşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Hastane bahçesindeki tatbikatta, senaryo gereği, yoğun bakım ünitesindeki elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı.

Gerçeği aratmayan tatbikatta, hastanede mahsur kalan hasta ve çalışanların tahliyesi, itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Hastane personeli tarafından tahliye edilen hastaların tedavisine, bahçede kurulan çadırda devam edildi.

Malkara Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Onur Durgun, gazetecilere yaptığı açıklamada, tatbikatın olası bir yangına erken müdahale edebilmek için gerçekleştirildiğini belirtti.

Yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığını dile getiren Durgun, "Yangın nedeniyle yoğun bakım ünitesinde 2 hasta, ameliyathanede göz ameliyatı olan bir hasta ve kadın doğum servisinde 2 hasta ve hasta yakınları güvenli olarak tamamen tahliye edildi. Güvenliği sağlamak üzere itfaiye, 112 ve emniyet birimlerine haber verilmiş, senaryo gereği olan yangın gelen itfaiye tarafından söndürülerek kontrol altına alınmıştır." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263