Öne Çıkanlar Erdek çöp kamyonu MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin Millet kar

İTSO'da meslek komiteleri toplantıları

BURSA (AA) - İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu, odanın 19 meslek komitesi temsilcileriyle toplantılar düzenledi.

İTSO'dan yapılan açıklamaya göre, ekim ayının başında başlayan toplantılar 19 Kasım'a kadar devam edecek.

Toplantılar hakkında bilgi veren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, oda yönetimi olarak üyelerinin fikirlerine çok önem verdiklerini belirterek, katılımcı demokrasi anlayışlarının bir yansıması olarak bu toplantıları planladıklarını bildirdi.

Başkan Uğurdağ, nisan ayında yapılan oda seçimlerinde oluşan yeni meclis ve yeni yönetim kurulunun dört yıl için belirlediği yeni hedeflerini, oda üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda şekillendireceklerini ifade etti.

Toplantılarda üyelerinden aldıkları talep ve beklentileri odanın 2018-2021 stratejik planlarını revize ederek hayata geçireceklerini anlatan Uğurdağ, "Toplantılarda dile getirilen sorunların çözümü yönündeki önerileri dikkatle inceleyecek ve belirlenen sorunların kısa sürede çözümlenmesi ve sunulan önerilerin hayata geçmesi için var gücümüz ile çalışacağız. Üyelerimiz, oda tarihinde ilk kez İTSO yönetimi ile yüz yüze temasta bulundukları ve sorunlarının dinlenip ve çözüm yollarının aranmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Aldığımızı olumlu tepkileri, doğru yolda olduğumuzu göstermesi açısından çok önemli buluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Uğurdağ, ekonomide yaşanan dalgalanmaya da değinerek, İTSO yönetiminin bu süreçte devletle birlikte topyekün bir duruş sergileyeceğini ve milli bir dayanışma içine gireceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaİnegölİTSO

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263